19. Ibis Seminar 2018

Empowered by
Innovation!
Više informacija

19. Ibis Seminar 2018

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo i ugostimo na 19. Ibis Instruments seminaru koji će biti održan na Srebrnom jezeru od 18. do 20. oktobra 2018.

Ovogodišnji seminar uključuje edukativne sesije, trendove sa tržišta, budući razvoj proizvoda uz druženje i interakciju sa kolegama iz ICT industrije, sa fokusom na Advanced Analytics, Digital transformation, Cyber Security, Big Data and Evolution i mobile mreže.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem mail-a seminar2018@ibis-instruments.com ili telefonom na +381 11 7152200.

Vidimo se na Srebrnom jezeru!

Srdačan pozdrav,

Ibis-Instruments

Smeštaj

Hoteli: "Danubia Park"   i   “TEO4”
Restoran: "SIDRO"
Sale za prezentaciju se nalaze u hotelu „Danubia Park“

Troškovi za period od 18. do 20.10.2018. godine, koji uključuju pun pansion, u zavisnosti do tipa smeštaja su:

Za goste iz Srbije

  • 1/1 soba: 15.600,00 DIN + PDV po osobi
  • 1/2 soba: 13.200,00 DIN + PDV po osobi
Za goste iz inostranstva
  • 1/1 soba: 130 € + PDV po osobi
  • 1/2 soba: 110 € + PDV po osobi

NAPOMENA: prevoz do Srebrnog jezera nije uključen u cenu.
Srebrno jezero

Srebrno jezero, koje se nalazi na samo stotinak kilometara od Beograda, jedno je od najlepših jezera u Srbiji i jedno od omiljenih izletišta turista i ribolovaca. Nalazi se na lokaciji okruženoj atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima, te osim što u njemu možete da se rashladite, u njegovoj blizini ima i šta da se vidi.

Jezero se nalazi u neposrednoj blizini Velikog Gradišta, nedaleko od ušća Peka u Dunav. Dugačko je oko 14 kilometara, široko oko 300 metara, a dubina doseže do tri metra. U popodnevnim satima, kada sunce počinje polako da zalazi, jezero dobija srebrni odsjaj, po kojem je i nazvano.Kada ste već tamo, obavezno posetite neki od kulturno-istorijskih lokaliteta kao što su Gvozdena vrata (Nacionalni park Đerdap),
Viminacium, arheološko nalazište Lepenski vir, Golubačka tvrđava, grad Ram, Trajanova tabla i mnoga druga.

 

Kako stići do Srebrnog jezera


Udaljenost od centra Beograda do Velikog Gradišta i Srebrnog jezera je 115 kilometara. Ovo rastojanje se najlakše i najbrže prelazi auto putem Beograd-Niš. Na 63. kilometru od Beograda sa auto puta se skreće desno ka Požarevcu.

Nakon petnaestak kilometara vožnje, pre ulaska u centar Požarevca, skreće se desno na obilaznicu oko grada kod putne table Veliko Gradište, Kostolac. Obilaznicom se vozi desetak kilometara, prelazi se most preko reke Mlave i nastavlja dalje pored sela Bratinac. Na raskrsnici postoji tabla Veliko Gradište 28 kilometara. Narednih 6 kilometara put vodi kroz Stig. Slede sela Sirakovo, Majlovac, Đurakovo-Popovac, Topolovnik i Kumane.

Od izlaska iz Kumana do table Veliko Gradište, vozi se još 4 kilometra. Samo 300 metara posle putne table Veliko Gradište, nalazi se putna tabla koja vas obaveštava da se levo skreće ka Srebrnom jezeru.

×

Agenda

Sponzori

Platinum Sponsor

Gold Sponsor

Silver Sponsor

Bronse Sponsors

Friends of the seminar

Prijava

Tip registracije   

Molimo vas da za grupne prijave popunite sablon koji mozete preuzeti na linku TemplateForm.xls